Морел - сервиз

Телевизионен сервиз

Ремонт на LCD телевизори и телевизори с кинескопи

Сервиз ремонт цифрови фотоапарати и обективи Пловдив поправка фото

        Уважаеми клиенти, с удоволствие ще Ви предоставим натрупания тридесет годишен опит за сервиза и ремонта на телевизори и монитори.
  Може да разчитате на нас като на телевизионен сервиз, както за поправка на LCD телевизори и монитори, така и за ремонт на по-старите реализации телевизионна техника.
  В качеството си на изключителен представител на Пан сервиз /Pan service/ Морел сервиз е официален сервиз на Samsung. От 1992-ра година работим с Gold Star или LG. От по-скоро са контактите ни с Philips. Отношенията ни с най-популярните производители на телевизори на пазара ни дават възможност не само за работа с фирмена документация, но и за сервиз с оригинални части.
  Безспорно може да разчитате на нас и при ремонта на всички други марки телевизори като Sony, Toshiba, Telephunken, Neo, Crown, Vestel, Finlux и т.н..

Кой са най-често срещаните повреди при актуалните в момента LCD телевизори?
    Няма картина - ако освен изображение телевизорът няма и каквато и да било индикация става дума за проблем в захранващия блок на Вашето led LCD.
Обикновено е следствие от токови удари или остарели електронни компоненти в този модул.
    Ако телевизорът Ви има индикация, но няма картина много вероятно е да имате проблем с дисплея /панела/ или управляващата електроника. При подобна симптоматика е препоръчително да се обърнете към телевизионен сервиз какъвто е нашия.
  Друг голям клас повреди касаят дефекти в изображението
Много често проблемът е предизвикан от дефект в подсветката / backlight / на панела. Подсветката, като всички други компоненти има определен ресурс, който след време се изчерпва. Имаме натрупан невероятна рутина при ремонта на подобни проблеми.
    Ето снимка на панел на LCD телевизор пострадал от прекалени грижи. Корозията и късото съединение, която виждате по електронната платка са предизвикана от миещия препарат с който е бил почистен дисплея на телевизора.. Телевизионен сервиз Пловдив ... следва продължение

Контактна информация и карта с разположението на Морел сервиз, където с удоволствие ще се заемем с Вашите ремонти може да намерите ТУК

Morel-service

радио телевизионен сервиз Пловдив сервиз Морел телевизионен техник